Opgericht op 6 januari 2009.
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.

Steun ons

Een koor als het onze kan niet zonder zijn vrienden. Vrienden, die ervoor zorgen dat er behalve de contributie van de leden, de subsidie van de Gemeente, de sponsorbijdragen van de sponsors, of verdiensten uit zelfwerkzaamheden van de koorleden, wat extra geld in het koorlaatje komt.
Geld is nodig, telkens opnieuw, voor onder andere de volgende zaken:

  • muziekpartijen;
  • huur van de ruimte waar we optreden;
  • orkest en solisten, indien nodig;
  • dirigent en repetitor;
  • de eigen repetitieruimte;
  • bijscholing van de koorleden.

U kunt ons daarbij helpen. Voor het luttele bedrag van € 25,- per jaar hoort u al bij onze vrienden en vriendinnen. Als vriend(in) krijgt u van ons:

  • tijdig en als eerste informatie over onze optredens en concerten;
  • twee keer per jaar ons verenigingsblad Postiljon. U blijft dan prima op de hoogte van wat er speelt binnen ons koor; 
  • onze Nieuwsbrief, die een paar keer per jaar wordt gemaakt als er écht nieuws is voor de leden en de vrienden.

Als u meer wilt weten of al besloten hebt om u bij onze vrienden aan te sluiten, kunt u gerust even bellen met Merel Lazet-Mönch, 077 - 472 1344 of een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij neemt contact met u op en zorgt ervoor dat alles netjes en gemakkelijk wordt geregeld.

Donateurs

Het Venloos Gemengd Koor Zanglust kan niet zonder haar donateurs. In een tijd waarin subsidies voor culturele instellingen afnemen, kosten voor instandhouding van het koor en kosten van het geven van concerten oplopen, is naast de normale contributie van de leden en de opbrengsten van acties door de leden, de steun van donateurs onontbeerlijk.

Het koor kent zowel zakelijke als particuliere donateurs. U bent donateur als u het koor jaarlijks minimaal € 50,- schenkt.
Als donateur ontvangt u ons verenigingsblad de Postljon, dat tweemaal per jaar verschijnt. Daarin staat beschreven wat er zoal in een verenigingsjaar in een koor speelt; al lezende blijft u zodoende op de hoogte van het reilen en zeilen van het koor.

U kunt uw bijdrage storten op bankrekening nummer NL69 ABNA 0456 6727 96 t.n.v. VGK-Zanglust te Venlo.